ورود
ثبت نام



استراتژی برنامه ریزی مالیاتی

مالیات یک ضرورت است. همان طور که شما نمی خواهید در مورد سایر ضروریات مانند غذا و مسکن زیاده روی کنید، نمی خواهید بیش از آنچه باید در مالیات خرج کنید. کلید خرید مقرون به صرفه انجام تحقیقات و داشتن یک برنامه هزینه است. همین امر برای به حداقل رساندن صورت حساب مالیاتی شما نیز صادق است.

استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی با پیچیدگی کد مالیاتی مهم تر می شوند. مالیات دهندگان اولیه ممکن است برای درک حوزه های ناآشنا مانند بدهی ها، کسورات، و راه حل های مالی برای حفاظت از دارایی ها و پس انداز برای آینده تلاش کنند.
خوشبختانه، کمی زمان صرف شده برای ابداع استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی مزایای بسیاری فراتر از صرفه جویی مالیاتی دارد. این فرآیند به افراد و کسب و کاره ای کوچک کمک می کند تا امور مالی خود را موثرتر مدیریت کنند، جریان کلی سرمایه را کاهش دهند و پول بیشتری در جیب خود بگذارند.

برنامه ریزی مالیاتی مناسب و به موقع می تواند برای بسیاری از کسب و کارها صرفه جویی ایجاد کند. مشاوره با مشاور شما در طول سال مالیاتی و همچنین در زمان هر رویداد مادی (مانند خرید و فروش یک کسب وکار، ساخت یک ساختمان جدید، یا کسب یک دارایی جدید) می تواند در زمان و هزینه صرفه جویی کند و به یک فرآیند کارآمدتر برای همه طرف های درگیر منجر شود.

اغلب مردم از مالیات و حتی دلایل خوبی که برای پرداخت آن وجود دارد ناراضی هستند. این موضوع بسیار شدید، استرس زا و گاهی اوقات کاملا گیج کننده است .استخدام یک حسابدار به شما کمک می کند، اما هنوز هم کارهایی وجود دارد که باید به طور مستقل انجام دهید تا بهترین خدمات و بیش ترین بازده را به دست آورید. یکی از این کارها برنامه ریزی مالیاتی است. این کار به شما اجازه می دهد تا از تغییرات جدید استفاده کنید در حالی که صورت حساب کلی مالیاتی خود را کاهش می دهید و بازده خود را به حداکثر می رسانید. اما برنامه ریزی مالیاتی دقیقا چیست؟ در این مقاله اصول برنامه ریزی مالیاتی و تعدادی از استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی آینده را برای شما بررسی خواهیم کرد.

استراتژی برنامه ریزی مالیاتی چیست

برنامه ریزی مالیاتی وضعیت مالی، دارایی ها و بدهی های شما را تجزیه و تحلیل می کند تا مشخص کند که در کوتاه مدت و بلند مدت کجا می توانید مالیات خود را بهینه سازی کنید.

از زمان بندی درآمد و خریده ای خود گرفته تا برنامه ریزی برای مخارج و سرمایه گذاری ها. حتی نوع برنامه بازنشستگی که انتخاب می کنید باید با برنامه مالی جامع شما مطابقت داشته باشد. برنامه ریزی مالیاتی ملاحظات متعددی را پوشش می دهد. استراتژی های مالیاتی خاصی وجود دارد که باید از آن ها استفاده کنید و همچنین برخی از آن ها را باید اجتناب کنید. از انتخاب سرمایه گذاری ها و انواع برنامه های درآمدی تا وضعیت بایگانی مالیات و برنامه ریزی کسورات باید به نحوی باشد تا بهترین نتیجه ممکن حاصل شود.

نحوه کمک استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی

علاوه بر صرفه جویی در هزینه های مردم، استراتژی های برنامه ریزی مالیاتی به مالیات دهندگان کمک می کند تا از مجازات های مالیاتی اجتناب کنند، بیش ترین بهره را از کسورات مالیاتی خود ببرند، اسناد مالی خود را سازمان یافته نگه دارند و برای آینده برنامه ریزی کنند. در مقابل، عدم برنامه ریزی مالیاتی با افزایش بی رویه صورت حساب های مالیاتی، پول را از سایر ضروریات زندگی دور می کند.

چگونه استراتژی برنامه ریزی مالیاتی به نفع افراد است

برنامه ریزی مالیاتی، امور مالی افراد را با هدف دستیابی به بهره وری مالیاتی حداکثری مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد.

  • زمان بندی درآمد
  • زمان بندی خریدها
  • برنامه ریزی هزینه ها
  • استراتژی پس انداز و گردش نقدینگی
  • وضعیت تشکیل پرونده مالیاتی و کسورات

یک استراتژی برنامه ریزی مالیاتی بخشی از یک برنامه کلی برای ایجاد هزینه ها و تخصیص حساب ها و گردش نقدینگی می شود. این استراتژی به شما اجازه می دهد تا در تمام هزینه ها و پس انداز فعال باشید نه اینکه در زمان رسیدگی یا حسابرسی مالیاتی واکنش نشان دهید.

مزیت استراتژی برنامه ریزی مالیاتی برای کسب و کارها

چشم انداز مالیاتی که به سرعت در حال تغییر است، تمرکز مدیریت ارشد را بر چگونگی مدیریت مالیات در کسب وکار آن ها و چگونگی همسویی استراتژی مالیاتی با اهداف تجاری سازمان آن ها معطوف می کند. مقامات مالیاتی به طور فزاینده ای انتظار دارند که سازمان ها بتوانند تایید کنند که ریسک های مالیاتی به طور مناسب به شیوه ای مدیریت می شوند که انطباق بلادرنگ و حسابرسی داده محور را تسهیل می کند.

کلید استراتژی مالیات کسب وکارها، درک دو نوع مالیات برای هر کسب وکاری است که به دولت پرداخت می کنند: مالیات های مستقیم و مالیات های غیر مستقیم. زمانی که کسب و کارها تمام مسولیت ها و تکالیف مالیاتی مورد نیاز خود را انجام می دهند، باید اطمینان حاصل کنند که تمام کسورات موجود و اعتبارات مالیاتی را به حداکثر می رسانند.

انواع مالیات های مستقیم به طور کلی شرح زیر است:

  1. مالیات بر دارایی
  2. مالیات بر درآمد

انواع مالیات های غیر مستقیم به شرح زیر است:

  1. حقوق و عوارض گمرکی
  2. مالیات بر مصرف
  3. مالیات بر ارزش افزوده

هر کسب و کاری امکان دارد با عناوین بالا سرو کار داشته باشد و استراتژی برنامه ریزی مالیاتی می تواند بر مدیریت آنها موثر واقع شود. عواملی که در بالا توضیح داده شد، متخصصان مالیاتی را وادار می کند تا مهارت های خود را فراتر از گزارش مالیاتی گسترش دهند. به پیشرفت تکنولوژی و علم، یک متخصص مالیاتی موفق در آینده می بایست در تحلیل داده ها، آمار و فن آوری، و همچنین بهبود فرآیند و مدیریت ریسک مهارت بالایی داشته باشد.

زمان بندی در استراتژی برنامه ریزی مالیاتی

زمان بندی تشخیص درآمد و هزینه ها می تواند به کسب و کارها در مدیریت بدهی های مالیاتی خود کمک کند. برای برخی از کسب و کارها، ممکن است به معنی تسریع درآمد و به تعویق انداختن هزینه ها باشد. برای برخی دیگر، ممکن است به معنی به تعویق انداختن درآمد و تسریع هزینه ها باشد. تصمیم گیری در مورد استراتژی بهینه برای کسب وکار شما اغلب نیازمند پیش بینی های چند ساله با استفاده از جایگزین های مختلف است.

برنامه ریزی روش حسابداری مالیاتی معمولا بر ایجاد مزایای مالیاتی از طریق تسریع کسورات مالیاتی و به تعویق انداختن درآمد مشمول مالیات برای کاهش میزان بدهی مالیاتی در سال جاری متمرکز است. در جایی که نرخ های مالیاتی قانونی ثابت باقی می مانند، مالیات دهندگان اغلب مزایای برنامه ریزی روش حسابداری را نادیده می گیرند زیرا انتقال اقلام درآمد یا هزینه به دوره های مختلف به طور کلی منجر به صرفه جویی مالیاتی دائمی نمی شود.

چگونه استراتژی مالیاتی داشته باشیم؟

بهترین راه برای درک گزینه ها و صلاحیت استراتژی مالیاتی این است که با یک متخصص صحبت کنید. یک مشاور مالی بهترین فردی است که به شما می گوید چگونه می توانید مزایای استراتژی مالیاتی خود را به حداکثر برسانید و آن را با اولویت های مالی خود هماهنگ کنید.

داشتن یک استراتژی به هیچ وجه راهی برای اجتناب از پرداخت مالیات نیست، بلکه برعکس، راهی برای درک دقیق میزان بدهی شما و فهمیدن این است که چه کاری می توانید انجام دهید تا کاهش در رده مالیاتی خود را به حداکثر برسانید.

تعیین اولویت های مالی یکی از جنبه های کلیدی تدوین استراتژی مالیاتی است، زیرا وقتی آن ها را بررسی کردید، می توانید اطمینان حاصل کنید که از اولویت های استراتژی مالیاتی خود بهره می برید.

اگر آماده اید تا از مزایای آن بهره مند شوید، بهتر است ابتدا چند استراتژی اساسی برای برنامه ریزی مالیاتی را بشناسید. این استراتژی ها شما را شروع می کنند و در ادامه با انواع مختلفی از این استراتژی ها آشنا می شوید که به شما کمک می کنند بیشتر پس انداز کنید.

3 روش اساسی برای استراتژی برنامه ریزی مالیاتی

برنامه ریزی مالیاتی فرایندی است که به شما کمک می کند میزان مالیات هایی که در پایان هر سال پرداخت می کنید را کاهش دهید. راه های متعددی برای برنامه ریزی مالیاتی وجود دارد، اما در درجه اول شامل سه روش اساسی است:

  1. کاهش درآمد کلی
  2. افزایش تعداد کسورات مالیاتی در طول سال
  3. استفاده از اعتبارات و ظرفیت های مالیاتی

مهم : در ابتدا کسب و کارتان و تکالیف و مسولیت های مالیاتی خود را شناسایی کنید. نیاز های خود را بسنجید و در مورد پتانسیل های فعالیت خود از نظر نوع و حجم فعالیت تحقیق کنید.

اگر آماده اید تا از مزایای استراتژی برنامه ریزی مالیاتی بهره مند شوید، بهتر است ابتدا چند استراتژی اساسی برای برنامه ریزی مالیاتی را بشناسید که در بالا هم بیان شده است. این استراتژی ها شما را شروع می کنند و در ادامه با انواع مختلفی از این استراتژی ها آشنا می شوید که به شما کمک می کنند بیشتر پس انداز کنید.

 

نویسنده

مهدی نجفی

منبع

همراه تکس

نظرات





نظر خود را بنویسید


نام شما
در صورت نیاز شماره همراه خود را وارد کنید
نظر شما

همین حالا خدمات همراه تکس رو امتحان کن!

راحت و سریع هر سوالی در مورد مالیات داری بپرس و در اسرع وقت به صورت رایگان پاسخ سوالت رو دریافت کن.

اکنون شروع کنید